Kuvaamme kohteesi joka puolelta ja laitamme ne sivuillesi pyörimään !

Kustomoitu kuvaus - Kamera, liike, valot ... Action!

Aina eivät tuotteen peruspyöritykset riitä. Silloin vasta pääsemme toteuttamaan kunnolla osaamistamme kun asiakas kertoo tarkemmin miten tuotetta pitää kuvata. Saamme säädettyä aivan kaikkia parametrejä fysiikan rajoissa ja kehitämme näistä optimaalisen ratkaisun.

Kuvausrataa kannattaa monilla tuotteilla optimoida niin että vain oleellinen osa pyörityksestä otetaan mukaan. Näin saadaan osakaari objekti joka toimii hyvin ping-pong tyylisesti käänneltävänä objektina. Lisämausteena tähän voi määritellä myös pystyliikkeen jolloin lopputulos on vaikuttava - aivan omanlaisensa objekti, juuri tuotteellenne tehty!

Valaistusta voimme myös säätää taiteelliseen suuntaan toiveiden mukaan. Tuotantomme on aina värikalibroitu koko prosessiketjun matkalla jolloin saamme toiveiden mukaiset säädöt taustoihin, objektien korostuksiin sekä printtiin meneviin yksittäiskuviin.

On myös tuotteita joiden toimintaa ei kunnolla ymmärrä ellei liikkuvia osia saa näkymään. Tähän meillä on useitakin ratkaisuja, animointi liikkeen esilletuomiseksi voidaan tehdä useimmiten jo melko pienellä lisäkuvamäärällä. Web-objektissa nämä voidaan myös esittää usealla tavalla käytettävyyttä unohtamatta.

OTA rohkeasti YHTEYTTÄ ja kerro tarpeesi !