Kuvaamme kohteesi joka puolelta ja laitamme ne sivuillesi pyörimään !

Optovertex on 3D-kuvausteknologiaa kehittävä yritys. Olemme tekniikan ammattilaisia ja olemme toimineet useissa tuote-ja teknologiaprojekteissa. Saamme korkealaatuiset 3D-kuvat kustannustehokkaasti suuresta määrästä samankaltaisia tuotteita jos haluatte koko valikoimanne 3D-muotoon. Myös pienerät tutustumiskäyttöön sekä uutuus-markkinointiin onnistuvat hyvin. Kuvaus-studiomme sijaitsee Akaassa.

Optovertexin pitkän ajan tavoite on tuoda fotorealistiset 3D-objektit helposti kaikkien saataville. Käytämme valmiita osia eri teknologioista, yhdistämme niitä innovatiivisesti ja kehitämme itse puuttuvat palaset jotta konseptimme vastaa paremmin erityistarpeisiin. Koska muuttujia tässä 3D-kuvauksessa on runsaasti, lähdimme liikkeelle palvelukonseptilla joka takaa asiakkaille laadukkaat ja toimivat 3D-objektit webbiin ilman ongelmia. Tämä myös siksi että kehitämme jatkuvasti uusia versioita kuvauslaitteista sekä ohjelmistoista emmekä halua lukita asiakasta tietyn hetken teknologioihin.

Pystymme myös päivittämään jo kuvattuihin kohteisiin viimeisimmät SW-jälkiprosessointi hienoudet. Nyt käytössämme on kaksi kuvauslaitetta kattaen kokoluokat kahvimukeista ruokapöytiin. Kertyvät tulot käytämme uusien kuvauslaitteiden sekä ohjelmistojen jatkokehitykseen.

Autamme teitä luomaan helposti lähestyttävää digitaalista tuote-esittely materiaalia!